#Nieuws

Aanwezig bij Future Tech

Onze developers kwamen samen in Utrecht en werden ondergedompeld in de nieuwste .NET innovaties. Van .NET Aspire tot Azure AI Studio, de kennis die ze hebben opgedaan is onbetaalbaar. De sessies boden niet alleen diepgaande technische inzichten, maar ook praktische toepassingen die direct bij hun opdrachtgevers kunnen worden geïntegreerd.

Een van de hoogtepunten van het evenement was de presentatie over Vector Databases. “Deze sessie heeft ons bijzonder geïnspireerd en we kijken ernaar uit om deze cutting-edge technologieën te integreren in onze projecten. De mogelijkheden die Vector Databases bieden voor het verbeteren van data-analyse en prestaties zijn enorm, en we zijn enthousiast om hiermee aan de slag te gaan”

Daarnaast was het evenement een geweldige gelegenheid voor onze professionals om te netwerken, ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen binnen de industrie. Dit soort evenementen zijn cruciaal voor onze continue groei en innovatie, en we zijn blij dat onze developers de kans hebben gekregen om hieraan deel te nemen.

Stay tuned!

Een Warm Welkom aan Dave!

17 juni 2024

Aanwezig op JSPRING

13 juni 2024

Ons Software Development team blijft groeien!

3 juni 2024